Turen 2021

Tilmeld dig årets hyggeligste motionscykeltur

Så er tilmeldingen til årets hyggeligste motionscykeltur åben. Team Motion Turen 2021 køres 20. august til 22. august 2021. Du behøver ikke betale ved tilmeldingen. Det klarer vi senere. Det er blot vigtig for os at kunne følge opbakningen til turen. Så derfor tilmeld dig nu, hvis du kunne tænke dig at cykle med.

Turen går til Sønderborg

Jørgen Larsen har igen tryllet herlige ruter frem. Ruterne er kørt igennem og godkendt af de, som ikke synes at grus og landevejsdæk passer sammen. Mindre ændringer kan derfor forekomme. Se ruterne længere nede på siden - vi kører som altid i tre forskellige hastighedsgrupper.

Vi overnatter på Hotel Sønderborg Strand.

Som altid er hyggelig samvær og masser motion i højsædet. Igen i 2021 planlægger vi en lidt alternativ lørdag med en lille tur om formiddagen og cykelorienteringsløb om eftermiddagen, hvor det ikke kun er benene, der bliver udfordret - også hjernen.

Overskuddet fra Team Motions arbejde går til donationer til fordel for socialt udsatte børn og unge. I 2019 var 62 ryttere med til at indsamle en stor del af de over 100.000 foreningen donerede. Så vil du være med til at gøre en forskel for både dig selv og for andre, så tilmeld dig turen allerede nu.

Er du ny på cyklen, og ønsker at lære at cykle i grupper og forbedre formen, kan du deltage på foreninges fællestræninger onsdag og søndage - se mere på facebook.

Foreløbige ruter på turen:

Tilmeld dig turen 2021

Pris for turen kr. 2.400,- inkl. kontingent (kr. 200,-) teamtrøje, 2 overnatninger, forplejning, følgevogne, depot, og masser af hyggelig samvær og motion!

Vigtige datoer:

Ved tilmelding til med 1. maj 2021 får du en teamtrøje med i prisen.

Ved tilmelding efter 1. maj kan vi ikke love, at vi kan levere en team-trøje i prisen.

Du skal ikke betale ved tilmeldingen. Det klarer vi senere. Det blot vigtigt for os, at du tilmelder dig allerede, så vi kan følge med i opbakningen til turen.

Vi forventer ca. 70 deltagere i 2021. 

Tilmed dig til turen her

Størrelsesguide til trøjer - klik her